Divinum Club

QUE ÉS?

Divinum Club és molt més que un club de socis: es tracta d’una plataforma que neixx amb l’objectiu de promoure la passió pel vi, els destil·lats i els productes Gourmet i que aspira a convertir Divinum Barcelona en un oasis de sensacions, un punt de trobada on descobrir, experimentar i compartir.

A QUI ES DIRIGEIX?

No has de ser un fanàtic del vi per tenir cabuda aquí. Divinum Club es dirigeix a totes les persones que amin la vida, que apreciïn els petits plaers i que la seva curiositat els empenyi a descobrir i conèixer més. Des de Wine Lovers a aquells que us vulgueu introduir al món de la cocteleria, esteu tots convidats.

QUI ÉS EL PAPER DEL SOCI?

Com a soci, tindràs drets però no obligacions. Podràs beneficiar-te de tots els avantatges i serveis que oferim com i quan vulguis. El grau d’implicació el decideixes tu.

Aquells que vulguin prendre un paper més actiu seran més que ben rebuts. Volem interactuar amb vosaltres, adaptar-nos a les vostres necessitats. Aquesta serà la vostra casa, els membres sereu els vertaders protagonistes, tindreu veu i vot perquè la vostra satisfacció és la nostra prioritat.

QUINS AVANTATGES TÉ?

  • Descomptes exclusius en els nostres productes
  • Preus reduïts en tastos, cursos i esdeveniments
  • Més interacció e influencia en la presa de decisions: la vostra opinió es prioritària
  • Esdeveniments exclusius

¿COST?

Cap! No hi ha cost d’inscripció ni mensualitat, és totalment gratuït!

Inscriu-te
C/ Remei 10, 08014 Barcelona