El Tastet de Divinum

 ¡Descobreix el nostre bar de vins!

El Tastet de Divinum és un espai únic on descubrir i maridar els nostres vins i productes gourmet. Es tracta d’una zona de degustació on servim vins a copes, vermuts d’autor, Negroni, racions i tapes maridades.

VINS A COPES

Ets un amant del vi? T’agradaria probar coses noves? Descobreix la nostra oferta de vins a copes, cambiem la carta cada mes per a no deixar de sorprendre’t ma

VERMUT D’AUTOR

Si tu també ets un fan incondicional del vermut, El Tastet de Divinum és parada obligatòria. Descobreix el nostre vermut d’autor que està causant furor a Barcelona. Però, psssst! La recepta és secreta!

TAPES I MARIDATGES

Al tastet de Divinum acompanyem totes les nostres copes amb una petita tapa per a que puguis degustar alguns dels nostres productes gourmet. Deixa’t sorprendre!

NEGRONI EN BARRICA

El mateix Conde de Negroni es sorprendria de com d’especial és el nostre Negroni. La nostra recepta  única no deixa a ningú indiferent… Que no t’ho expliquin, comprova-ho tu mateix!

DIVINUM EXPERIENCE

La Divinum Experience ha nascut per sorprendre i enamorar els paladars més exigents. Una experiència gourmet única que combina plaer i aprenentatge i que podràs compartir amb la persona que tu vulguis. El nostre sommelier estarà a exclusivament a la vostra disposició, guiarà la sessió i us proporcionarà nocions bàsiques de tast i maridatge. Tindreu l’oportunitat de tastar 4 vins maridats amb 4 tapes elaborades amb els nostres productes gourmet. Us enviarem un dossier amb les fitxes de tast i de l’elaboració de les tapes, i, a més a més, rebreu un 5% de descompte sobre els productes tastats per a que pugueu gaudir de l’experiència també a casa.

C/ Remei 10, 08014 Barcelona