Qui Som

LA NOSTRA HISTORIA

DES DE 1950

Els inicis

1950

Divinum Barcelona és un projecte carregat d’història, passió i dedicació que neix de la mà del grup empresarial Divyl SA.
Som una empresa familiar i els nostres origen es remonten als anys 50, quan Emilio Martínez va començar embotellant vins de Montilla-Moriles a la comarca del Baix Llobregat, Barcelona.

a
Divyl SA

1985

Amb la incorporació de la segona generació als anys 80 es van desenvolupar noves àrees de negoci i es van anar ampliant les marques fins a més de les 2000 referències actuals, especialitzant-se en el sector de la hostaleria i la nit.

Passos fermes

2005

Amb més de 30 anys d’experiència al sector, ens hem posicionat com una de les principals empresas de dsitribució gràcies a la nostra capacitat logísitca, la qualitat del servei així com la nostra red comercial i de repartiment.

a
Vinosonline

2013

Al 2013 vam posar en marxa vinosonline amb l’objectiu d’oferir a tot tipus de persones, tant professionals com persones que busquin trobar el producte ideal per a cada ocasió, un lloc on comprar d’una manera fàcil, ràpida, segura i sobretot de confiança.

Internacionalizació

2015

Gràcies a les nostres òptimes instal•lacions ubicades estratègicament a Sant Boi de Llobregat, la nostra ràpida red de dsitribució i la nostra experìencia oferint serveis a nivell global amb enviaments a tota Europa, Amèrica i Àsia, ens hem convertit en una tenda online de referencia.

a
Divinum Barcelona

2017

Al 2017 volem donar un pas més cap a tu amb el llançament de Divinum Barcelona. A més de ser un canal de venta al detall, és un espai on descubrir i compartir la passió pel vi, els destil·lats i els productes gourmet.

LA NOSTRA MISSIÓ I COMPROMÍS

La passió pel vi i els destil·lats ha estat transmesa generació rere generació a Divil S.A. A la nostra familia sempre hem considerat que el món del vi, dels destil·lats i dels productes gourmet és summament fascinant ja que no són simples productes de consum, sino que formen part de la nostra cultura, la nostra història, són experiències i sensacions que mereixen ser compartides.

La nostra trajectòria en el sector i el desig de promoure la passió pel vi, els destil·lats i els productes gourmet ens ha impulsat a crear Divinum Barcelona. La nostra missió és ser un espai de referència i per tal d’aconseguir-ho, no només posem al teu abast una àmplia sel·lecció de productes al millor preu, sino que t’assessorem i t’oferim serveis personalitzats a les teves necessitats. Revolucionem el concepte de vinoteca tradicional creant un espai on descubrir i compartir com mai abans ho havies fet a través de totes les nostres activitats, iniciatives i serveis com el Wine Bar, el Divinum Club, els nostres tastos, cursos i esdeveniments.

Volem que Divinum Barcelona sigui un espai de divulgació de cultura, però també de valors. És per aquest motiu que ens comprometem a mantenir un paper actiu en la promoció d’iniciatives de caràcter solidari i de conscienciació amb el medi ambient. A més de colaboracions i donacions a distintes organitzacions i fundacions, des de Divinum Barcelona oferirem l’oportunitat als nostres clients d’adquirir vins solidaris i de participar en diferents tallers i esdeveniments solidaris que celebrarem.

divinumbarcelona

Empresa matriu.
Distribució majorista
Vins, licors y destil·lats.

www.divil.com
info@divil.com

Telèfon: 936 520 111

divinumbarcelona

Botiga de vins i destil·lats.
Serveis i activitats.

www.divinumbarcelona.es
info@divinumbarcelona.es

Telèfons: 931 821 261
640 920 464

divinumbarcelona

Botiga de venda online.
Enviaments a tot el món

www.vinosonline.es
info@vinosonline.es

Telèfon: +34 607 810 971

C/ Remei 10, 08014 Barcelona